top of page

HET WINTER WALHALLA

Van 8 december 2023 t/m 15 januari 2024 wordt het Pesthuis omgetoverd tot het Winter Walhalla. De plek om de koude dagen knus door te brengen en om van alles te beleven.

 

Verhuringen in die periode zullen vallen onder het Winter Walhalla, dit betekent dat de voorwaarden en faciliteiten iets afwijken van de reguliere verhuur. Zo is er vaste horeca aanwezig, worden er op het terras ook binnenruimtes gecreëerd en zijn bijna alle zalen uitgerust met volledig decor en techniek.

Neem contact met ons op om de winterbrochure te ontvangen, voor meer informatie of om direct te reserveren. Of neem een kijkje op www.winterwalhallaleiden.nl.

WINTER WALHALLA

Stap dit winterseizoen binnen in de betoverende wereld van
het Winter Walhalla in het historische Pesthuis in Leiden! Van 8 december tot en met 15 januari verandert deze monumentale locatie in dé plek om de koude dagen op een gezellige manier door te brengen, je werknemers te verwennen en het jaar feestelijk af te sluiten.

Laat je betoveren op onze sfeervolle indoor kerstmarkt, waar
je jouw perfecte kerstpakket kunt samenstellen. Geniet op
ons winterterras in ruime tipi tenten met knusse vuurplaatsen van warme drankjes en winterse lekkernijen, perfect voor sfeervolle kerstborrels. Daag je collega’s uit voor een spannende curlingwedstrijd. En voor een echt knalfeest biedt onze après-ski zaal de ideale setting.

Voeg daar nog een bos aan kerstbomen, fonkelende kerstlichtjes en een vleugje magie aan toe, en je hebt Winter Walhalla Leiden. Of je nu een klein of groot bedrijf bent, Winter Walhalla biedt de mogelijkheid om een intieme plek te creëren naar ieders wens.

thors_1.jpg
Sticker_edited.png
bottom of page